Adventsmarkt op vrijdag 30 november 2018

Aanstaande vrijdag is het al weer zover; de adventmarkt van 08.30-14.00 uur in de aula van vrijeschool Widar.

Het beloofd een warme gezellige markt te worden, met heerlijke zoetige en hartige lekkernijen en natuurlijk wafels! Dit jaar komen er enkele bekende- en nieuwe standhouders  met een gevarieerd assortiment: mineralen, wol, kleding, (houten) speelgoed, fair trade en er zal een mandenvlechter zijn!

Nieuw is onze veiling; bied een bedrag en aan het eind van de dag weten wie de hoogste bieder is en daarmee een donatie geeft voor de kransen in de school. Het gekozen veilingstuk kan uiteraard door de hoogste bieder worden opgehaald.

We hebben een enthousiaste moeder die met een korte workshop leert hoe een kaarsje of kerstversiering te maken, dit kan al vanaf 08.30!

Denk aan voldoende kleingeld voor het kopen van wat lekkers en wat drinken!

Alle kinderen van klas 1 t/m 6 mogen na het zingen rondlopen op de markt en iets kopen voor maximaal €2,-. De standhouders zorgen ervoor dat er artikelen voor kleine bedragen te koop zijn.

In het hart van de adventmarkt rond de kerstboom zullen de ouders die zich hebben opgegeven adventskransen maken voor school. Denk zelf aan het meenemen van een snoeischaar, wiel, groen en binddraad (ijzer). 

Ook wordt er ‘s avonds tussen 20.00-22.00 in de klas van Foeke (de klas tegen over de keuken) kransen gebonden bij voldoende aanmelding. Meld je aan via advent@vswidar.nl.

Kom luisteren naar het zingen van de kinderen, geniet van de sfeer en kom thuis met een zelfgemaakte adventskrans om samen met je kind het innerlijke licht dat het aarde-donker kan overwinnen symbool te geven.

Tot vrijdag!

Namens de adventscommissie

Cynthia Breit-Lie, Noor Cloo, Iris Voskamp, Jitske Bras, Marloes Heemskerk, Audrey Stolk

“Wij werken vanuit Antroposofische visie”

Vrijeschool Widar