Nieuwsarchief


Adventsmarkt op vrijdag 30 november 2018

Geplaatst op 23 november 2018

Aanstaande vrijdag is het al weer zover; de adventmarkt van 08.30-14.00 uur in de aula van vrijeschool Widar.

Het beloofd een warme gezellige markt te worden, met heerlijke zoetige en hartige lekkernijen en natuurlijk wafels! Dit jaar komen er enkele bekende- en nieuwe standhouders  met een gevarieerd assortiment: mineralen, wol, kleding, (houten) speelgoed, fair trade en er zal een mandenvlechter zijn!

Nieuw is onze veiling; bied een bedrag en aan het eind van de dag weten wie de hoogste bieder is en daarmee een donatie geeft voor de kransen in de school. Het gekozen veilingstuk kan uiteraard door de hoogste bieder worden opgehaald.

We hebben een enthousiaste moeder die met een korte workshop leert hoe een kaarsje of kerstversiering te maken, dit kan al vanaf 08.30!

Denk aan voldoende kleingeld voor het kopen van wat lekkers en wat drinken!

Alle kinderen van klas 1 t/m 6 mogen na het zingen rondlopen op de markt en iets kopen voor maximaal €2,-. De standhouders zorgen ervoor dat er artikelen voor kleine bedragen te koop zijn.

In het hart van de adventmarkt rond de kerstboom zullen de ouders die zich hebben opgegeven adventskransen maken voor school. Denk zelf aan het meenemen van een snoeischaar, wiel, groen en binddraad (ijzer). 

Ook wordt er ‘s avonds tussen 20.00-22.00 in de klas van Foeke (de klas tegen over de keuken) kransen gebonden bij voldoende aanmelding. Meld je aan via advent@vswidar.nl.

Kom luisteren naar het zingen van de kinderen, geniet van de sfeer en kom thuis met een zelfgemaakte adventskrans om samen met je kind het innerlijke licht dat het aarde-donker kan overwinnen symbool te geven.

Tot vrijdag!

Namens de adventscommissie

Cynthia Breit-Lie, Noor Cloo, Iris Voskamp, Jitske Bras, Marloes Heemskerk, Audrey Stolk

Lees het hele bericht »

Wij zoeken collega’s!

Geplaatst op 9 november 2018

Wij zoeken collega's! 2Widar is op zoek naar (tijdelijke) leerkrachten en invalkrachten met een pabo diploma. Op zoek naar een interessante baan in het vrijeschool onderwijs, leuke collega’s en fantastische kinderen? Neem contact op met schoolleider Nadia Demaret: directie@vswidar.nl

Tot snel!

Lees het hele bericht »

Tuinwerkdag 4 november 2018

Geplaatst op 12 oktober 2018

Op onze tuinwerkdag (zondag 4 november) kunnen we van 10:00 uur tot 15:00 uur veel hulp gebruiken. (Oud)ouders, nieuwe ouders, aankomende ouders die alvast de Widar sfeer willen opsnuiven, medewerkers en natuurlijk (oud) leerlingen zijn van harte welkom. Je hoeft geen groene vingers te hebben om een steentje bij te dragen. Met vele handen zorgen we ervoor dat het groene speelplein weer klaar gaat zijn voor de winter. Voor catering wordt gezorgd!

De tuinwerkgroep

 

Lees het hele bericht »

Informatieochtend nieuwe- en geïnteresseerde ouders verplaatst

Geplaatst op 9 september 2018

Onze informatieochtend voor nieuwe en geïnteresseerde ouders is verplaatst van donderdag 13 september naar maandag 17 september om 8:45 uur in de aula van Widar.

Lees het hele bericht »

Zomervakantie

Geplaatst op 15 juli 2018

Wij wensen alle kinderen en ouders een hele fijne zomervakantie. Tot maandag 27 augustus!

Lees het hele bericht »

Zaterdag 10 maart NLDoet!

Geplaatst op 17 januari 2018

Het Oranje Fonds organiseert op 9 en 10 maart 2018 samen met duizenden organisaties in het land NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken.

Ook Widar heeft dit jaar weer een klus opgegeven zodat ook geïnteresseerden van buitenaf, ons die dag kunnen helpen. We gaan de buitenboel op zaterdag 10 maart weer goed onderhanden nemen.

Buurtbewoners, vrienden, (on)bekenden, ouders en ook alle kinderen zijn van harte welkom. We hopen op vele groene- én niet groene vingers op 10 maart van 10:00-15:00 uur. Voor een lunch wordt gezorgd.

Tot dan!

De tuingroep

Lees het hele bericht »

Fijne kerstvakantie!

Geplaatst op 29 december 2017

Wij wensen iedereen een fijne kerstvakantie en zien alle kinderen en ouders graag weer terug op maandag 8 januari 2018.

Lees het hele bericht »

Dringende vacature

Geplaatst op 30 november 2017

 

Vacature
De Leeuwenhartschool  in Oud-Beijerland heeft een vacature voor een leerkracht (LA). Klik hier voor meer informatie.

Lees het hele bericht »

Adventsmarkt vrijdag 24 november 2017

Geplaatst op 24 november 2017

Op vrijdag 24 november is weer de gezelligste markt van het jaar, de Widar Adventsmarkt!

Tussen 8.30 uur en 14.00 uur is er van alles te beleven. Er zijn diverse (nieuwe)standhouders met een breed assortiment, zoals stenen en mineralen, Widar kerstkaarten, kerstversieringen, groenstukken, speelgoed en decoratie, kleding, kinderboeken en nog veel meer. Ook zijn er diverse workshops, zoals engeltjes en kerstballen vilten. En uiteraard is er genoeg lekkers te eten en te drinken.

Oud-ouders, oud-leerlingen, toekomstige ouders, vrienden van Widar… op 24 november is iedereen van harte welkom!

Lees het hele bericht »

16-11-2017 Informatieavond ANBI stichting

Geplaatst op 3 november 2017

Het is zover! Op donderdag 16 november informeert de MR ons over de nieuwe ANBI stichting ‘vrienden van de samenwerkende scholen Zuid-Holland’. (Oud)ouders, oud-leerlingen, leerkrachten en vrienden van Widar zijn van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

Door middel van een kort animatie filmpje (gemaakt door oud leerling Mees Kommer) en heldere fiscaal-juridische uitleg weet iedereen aan het eind van de avond waarom we een ANBI stichting hebben, hoe het in zijn werk gaat en de voordelen ervan.
We starten de avond om 20:15 uur. Inloop vanaf 20:00 uur. Graag tot dan!

 

Lees het hele bericht »

“Wij werken vanuit Antroposofische visie”

Vrijeschool Widar