Nieuwsarchief


Tuinwerkdag 4 november 2018

Geplaatst op 12 oktober 2018

Op onze tuinwerkdag (zondag 4 november) kunnen we van 10:00 uur tot 15:00 uur veel hulp gebruiken. (Oud)ouders, nieuwe ouders, aankomende ouders die alvast de Widar sfeer willen opsnuiven, medewerkers en natuurlijk (oud) leerlingen zijn van harte welkom. Je hoeft geen groene vingers te hebben om een steentje bij te dragen. Met vele handen zorgen we ervoor dat het groene speelplein weer klaar gaat zijn voor de winter. Voor catering wordt gezorgd!

De tuinwerkgroep

 

Lees het hele bericht »

Informatieochtend nieuwe- en geïnteresseerde ouders verplaatst

Geplaatst op 9 september 2018

Onze informatieochtend voor nieuwe en geïnteresseerde ouders is verplaatst van donderdag 13 september naar maandag 17 september om 8:45 uur in de aula van Widar.

Lees het hele bericht »

Zomervakantie

Geplaatst op 15 juli 2018

Wij wensen alle kinderen en ouders een hele fijne zomervakantie. Tot maandag 27 augustus!

Lees het hele bericht »

Zaterdag 10 maart NLDoet!

Geplaatst op 17 januari 2018

Het Oranje Fonds organiseert op 9 en 10 maart 2018 samen met duizenden organisaties in het land NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwillige inzet in de spotlights en stimuleert iedereen om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken.

Ook Widar heeft dit jaar weer een klus opgegeven zodat ook geïnteresseerden van buitenaf, ons die dag kunnen helpen. We gaan de buitenboel op zaterdag 10 maart weer goed onderhanden nemen.

Buurtbewoners, vrienden, (on)bekenden, ouders en ook alle kinderen zijn van harte welkom. We hopen op vele groene- én niet groene vingers op 10 maart van 10:00-15:00 uur. Voor een lunch wordt gezorgd.

Tot dan!

De tuingroep

Lees het hele bericht »

Fijne kerstvakantie!

Geplaatst op 29 december 2017

Wij wensen iedereen een fijne kerstvakantie en zien alle kinderen en ouders graag weer terug op maandag 8 januari 2018.

Lees het hele bericht »

Dringende vacature

Geplaatst op 30 november 2017

 

Vacature
De Leeuwenhartschool  in Oud-Beijerland heeft een vacature voor een leerkracht (LA). Klik hier voor meer informatie.

Lees het hele bericht »

Adventsmarkt vrijdag 24 november 2017

Geplaatst op 24 november 2017

Op vrijdag 24 november is weer de gezelligste markt van het jaar, de Widar Adventsmarkt!

Tussen 8.30 uur en 14.00 uur is er van alles te beleven. Er zijn diverse (nieuwe)standhouders met een breed assortiment, zoals stenen en mineralen, Widar kerstkaarten, kerstversieringen, groenstukken, speelgoed en decoratie, kleding, kinderboeken en nog veel meer. Ook zijn er diverse workshops, zoals engeltjes en kerstballen vilten. En uiteraard is er genoeg lekkers te eten en te drinken.

Oud-ouders, oud-leerlingen, toekomstige ouders, vrienden van Widar… op 24 november is iedereen van harte welkom!

Lees het hele bericht »

16-11-2017 Informatieavond ANBI stichting

Geplaatst op 3 november 2017

Het is zover! Op donderdag 16 november informeert de MR ons over de nieuwe ANBI stichting ‘vrienden van de samenwerkende scholen Zuid-Holland’. (Oud)ouders, oud-leerlingen, leerkrachten en vrienden van Widar zijn van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

Door middel van een kort animatie filmpje (gemaakt door oud leerling Mees Kommer) en heldere fiscaal-juridische uitleg weet iedereen aan het eind van de avond waarom we een ANBI stichting hebben, hoe het in zijn werk gaat en de voordelen ervan.
We starten de avond om 20:15 uur. Inloop vanaf 20:00 uur. Graag tot dan!

 

Lees het hele bericht »

Aangepaste datum informatieochtend

Geplaatst op 25 oktober 2017

Graag brengen we geïnteresseerde ouders op de hoogte van de aangepaste datum van onze informatieochtend op 7 november. Deze is verplaatst naar maandag 13 november.

Indien u verhinderd bent op 13 november, laat het ons weten via info@vswidar.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op voor een passende oplossing.

Lees het hele bericht »

Zondag 22 oktober tuinwerkdag

Geplaatst op 21 oktober 2017

Op de laatste zondag van de herfstvakantie gaan we met kinderen, ouders en leerkrachten weer de tuin in. Vanwege het klein onderhoud beperken we de tijd: van 10:00 uur tot 13:00 uur. Er zal geen lunch zijn, wel koffie met lekkers. De klussen op een rijtje:

  • snoeien
  • klimplanten door het hek vlechten
  • bankjes oliën
  • waterspeelplaats schoonmaken
  • blad verzamelen
  • schoolplein vegen

We hopen op een grote groep ouders en kinderen zodat de tuin aanstaande zondagmiddag weer helemaal klaar is voor de winter.

Tot dan!

De tuinstuurgroep

Lees het hele bericht »

“Door het vieren van jaarfeesten worden kinderen zich bewust van het jaarverloop en stimuleren we verbondenheid met de natuur.”

Vrijeschool Widar